Vänd på mobilen för bättre överblick.

 

   0EBDD183-C5D3-4BFD-BBE7-08D344A4CE5A  

 

39E1255C-D93E-48CE-A184-A1E7031A11E7

 

 

Freemotion sele är den ideala selen för alla typers drag för din hund, framtagen av hundkörare för hundkörare. Selen används världen över av hundkörare på elitnivå & som har vunnit många VM medaljer

Freemotion är den första selen och även den första produkten vi utvecklade och blev framtagen eftersom vi inte var nöjd med det som fanns på marknaden just då. Existerande selar på den tiden antingen skavde, hindrade hundens andnings förmåga eller starmade på så sätt att hunden inte kunde röra sej på rätt sätt i selen. Med en Freemotion sele kan hunden utnyttja sitt drag potential 100 % utan att hindra naturlig andning och rörelse. Den är utvecklat med tanke på att dragpunkten är högre än hunden, t.ex vid skidåkning och cykling eller om du går tur med hunden. Freemotion ställs enkelt in med en rem på varje sida av selen som gör att den sitter riktig på hundens kropp. Bra reflexer som gör hunden synlig även i mörker.

Storleksguid
Hur vet jag att selen passar? Kolla här —> https://youtu.be/tY4pP9QLnYs (engelska, https://youtu.be/YapVRXxxvu4)

 

    

6A5EB885-C826-4BB9-A4D5-49A9205B80A0

Pro Värmejacka har en funktionell design utvecklat med fokus på värme, vikt och passform. I kallt eller dåligt väder är detta det optimala täcket för att hålla hunden varm & torr.

 • Passformen täcker de större muskel grupperna
 • Snabb att ta av och på
 • Vind och vattenavvisande
 • Halsen kan vikas ned, eller knäppas igen när det är kallare
 • Bra synlig reflex
 • Mjuk fleece på insidan
 • Stretch fabrikat vid skuldrorna ger bättre rörlighet
 • Koppel kan fästas genom liten öppning på ryggen, även om sele används

Storleksguid

 
   
2282804D-C73F-4E8F-AE1B-7FE9647E22D4 Running Belt 

Oavsett om du är en professionell idrottsman eller en “söndags” löpare, så ger Running Belt dig maximal komfort samtidigt som du säkerställer att den är skonsam för din rygg & ger en fri springstil.

Running Belt har utvecklats för tävling av och med de bästa canicross-idrottarna. Dess unika konstruktion hjälper till att upprätthålla bra hållning under loppet. Detta är viktigt för din prestation och för att inte skada dig. Dess design överensstämmer med tävlings riktlinjerna.

Running Belt har en inbyggd ficka i ryggen. Kommer i en praktisk påse med extra plats för Non-Stop Dog wears elastiska koppel framtagen för löpning, skidåkning & cykling med din hund.

https://youtu.be/hlsKimvUJO4

 

Comfort bältet är justerbar för att passa alla storlekar. Den fördelar jämnt dragkraften och åker inte upp och skyddar på så sätt ryggen, när hunden drar. Den har en praktisk öppen krok för att fästa draglinan och en D-ring för att säkra kopplet.

Försedd med en liten ficka bak på bältet .

Comfort Belt eller trosan som den kallas, rekommenderas för skidåkning eftersom det gör att benen kan röra sig fritt under skidåkning.

 
Running Line finns i två storlekar: 2,0m kopplet är perfekt för löpning, vandring & vanliga promenader medans 2,80m långa versionen är perfekt för skidåkning, mountainbike, kickbike och för andra drag sporter med högre hastigheter. Båda kopplen innehåller en elastisk kärna med slitstarkt material som är utformade för att förbättra din komfort och din hunds komfort. Kopplet är framtaget med professionella idrottare och används flitigt vid tävlingar. Kopplet gör att i oavsett terräng blir det mjukare rörelser, det förhindrar kraftiga ryck och slitningar för dej och din hund.  

Gör springturen till ett Nöje!

Under en tur i Bergen, Norge började vi fundera på hur vi kan springa med hunden & samtidigt ha fria händer, en tanke dök upp, blev till en idé & ideen blev Dog runner. sätt på dej bältet, koppla fast hunden, ut & spring!

Attribut

 • 140cm/4,6ft utdragbart koppel med handtag
 • Extra lätt (410g)
 • Två vattenflaskor (170ml/st)
 • Svart karabinkrok
 

 

 

76DBDF72-D97F-4D0B-A2EC-BFE31F5E73D1

Långdistanssockan, lättvikts sockan som är framtagen för användning på snö. Trots sitt mjuka och tunna tyg har den en bra hållbarhet. Den röda sockan är  idealisk för vinter, för att skydda hundens fötter från slipande is, salta ytor och extrem kyla. Det är en av de mest testade non-stop-produkterna, den har använts av många mushers på världsberömda tävlingar som Iditarod i Alaska eller Finnmarkslöpet i Norge. Den har en elastisk kardborreband som gör den bekväm på tassen.

Det är den måste-ha-produkten för jakt- och sporthundsägare. Förutom att förhindra skador kan de också hjälpa dig att slutföra ditt äventyr när din hund skadas under din resa. Vi rekommenderar också att du använder den för hundar med mycket päls mellan trampdynorna för att förhindra bildandet av isklumpar.

Levereras i 4-pack
 Storleksguid

 
   
     
   F2C051FC-5794-4A7A-AAE6-B1E4C5C85306

Pomppa Oy (est. 2008) är ett finskt företag. De har kunder från hela världen. Pomppa-produkter kombinerar användbarhet, funktionalitet och bra passform. Deras mål är att låta din hund njuta av utomhusaktiviteter oavsett väder.

Pomppas första kunder var sporthundar. Pomppas grundare och formgivare, Meri Alku, började med att göra jackor till sina egna hundar. Pomppa-serien presenterades för en bredare publik för första gången på Agility World Championships 2008 i Helsingfors, Finland.

Pomppa är den aktiva hundens vardagskompis. Pomppa-kläder skyddar din hund från kallt och vått väder utan att begränsa rörelsen. De är lätta att sätta på, tillverkat av slitstarkt material, och finns naturligtvis i stilfulla färger. Pomppas viktigaste uppdrag är att säkerställa din hunds välbefinnande. Du slipper bensnören på dessa täcken, tack vare den perfekta passformen sitter täcket ändå där det ska.
Storleksguid

 

 

 

 

 

 

 

JumppaPomppa

JumppaPomppa är en pull-on hundtröja, som är lätt att lägga på och bekväm att använda. Baksidan är tillverkad av anti-pilling stickad plysch och bottendelen av vattenavvisande termisk trikotstyg. Reflektorer längs sidosömmarna garanterar att din hund också ses i mörkret. Jumppa är antistatisk, och den kan användas under en Pomppa-kappa eller av sig själv.

 

SadePomppa

SadePomppa är en hundskalsjacka för helårsbruk. Det är ett ljust och bekvämt skydd även vid kraftigt regn. SadePomppa design och dimensionering är desamma som PerusPomppa, men materialet är väsentligt lättare. Yttertyget är tunt men vattentätt. Foderet är tillverkat av ett slät och anti-statiskt material som inte absorberar fukt eller samlar päls. SadePomppa har ingen värmefoder, vilket innebär att den även kan användas i varmare väder för att förhindra att hunden blir våt.

 

KevytPomppa

KevytPomppa är en mid-season coat som håller din hund varm och torr i fuktigt och kallt väder. KevytPomppas design och dimensionering, liksom dess vattentäta och slitstarka yttre tyg, är desamma som PerusPomppas. Insidan är gjord av tunn syntetisk päls, som är mjuk och antistatisk. KevytPomppa passar in i ett litet utrymme och ger gott skydd när vädret blir surt i mid-hike.

 

PerusPomppa

PerusPomppa är den första modellen som designats av Pomppa. Målet var att designa en jacka som skyddar hunden utan att begränsa rörelsens frihet. PerusPomppa i en hundhatt som håller din hund varm året runt. Dess vattentäta yttre tyg och en anti-statisk teddyning gör din hund bekväm, oavsett om det är regn, våt snö eller frysningstemperaturer.

 

 

ToppaPomppa

ToppaPomppa är en plump och täckande vinterrock. Dess vattentäta yttre tyg, mjuk teddyjning och isolerande wadding håller din hund varm även när temperaturen fryser. ToppaPomppa är utformad för att täcka hela hunden. Mjuka material, en generös storlek och en stor bakpanel säkerställer att din hund blir varm även under pauser och väntar i bilen.

 

 

 

  4209060E-EE1C-44EE-BE5B-1E31B2DBE358  
C7336064-238C-41C5-9ADD-14D949A4B000B3281F58-75FE-4891-94EE-29313EA4F9B0 Benviktmanschetter,  stärker upp hundens benrörelser och muskulatur.  
 4F5A0D29-13ED-4214-92DE-1E6568C65736  

ReDog® Joint Balance™ tabletter är ett naturligt kosttillskott för hund bestående av frystorkat koncentrat från grönläppad mussla.

Tabletterna är lämpliga att använda till hundar med någon form av ledproblem. ReDog® Joint Balance™kan även ges till hårt arbetande hundar.

ReDog® Joint Balance™ kan stärka ledbrosket och kan därför ges i både förebyggande och underhållande syfte.

 

 

 

 

 

59F324F2-0ACD-48D8-85A2-9812E216DC6C

D755C30A-AD85-49DB-9D1D-5B81C61A6DC3